Ελλάδα

Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη: Αλληλεγγύη στην 19χρονη κοπέλα που μηνύει ο αστυνομικός μαστροπός


Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και σε άλλες πόλεις πέραν της Αθήνας, σε υπεράσπιση της 19χρονης Ε., θύματος trafficking του αστυνομικού Μπουγιούκου στην Ηλιούπολη. Σε μια προκλητική εξέλιξη η Εισαγγελία Πρωτοδικών την δικάζει τη Δευτέρα 26/02, μετά από μήνυση του ίδιου του καταδικασμένου αστυνομικού, με την κατηγορία ότι εκδιδόταν χωρίς πιστοποιητικό!

Οι συγκέντρωσεις αλληλεγγύης τη Δευτέρα 26/02:

  • Αθήνα: στις 09.00π.μ. στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, κτίριο 2, αίθουσα 3
  • Πάτρα: στις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Όλγας (Εθνικής Αντιστάσεως)
  • Θεσσαλονίκη: στις 12.00 το μεσημέρι στην Καμάρα

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ιούλιος 2021: Η 19χρονη τότε Ε. δραπετεύει από το διαμέρισμα του αστυνομικού & μαστροπού της Δ. Μπουγιούκου και κατορθώνει να ξεφύγει από αυτήν την κόλαση της καθημερινής κακοποίησης και σεξουαλικής βίας που υφίστατο, χάρη στο κουράγιο της αλλά και την αλληλεγγύη που βρήκε στο πρόσωπο μιας σερβιτόρας σε παρακείμενη καφετέρια.

Δεκέμβρης 2022: Ξεκινά επιτέλους η δίκη για την υπόθεση της Ε. Μια δίκη που από την πρώτη στιγμή κινείται στην κατεύθυνση της συγκάλυψης του κυκλώματος trafficking. Η απομόνωση της κοπέλας μέσα στο Α.Τ. και στο εσωτερικών υποθέσεων, χωρίς παρουσία δικηγόρου αλλά περικυκλωμένη από συναδέλφους του βασανιστή της, δείχνει εξ αρχής τις διαθέσεις των αστυνομικών αλλά και της δικαιοσύνης. Στην προσπάθεια τρομοκράτησης & εξόντωσής της έρχεται να προστεθεί η άρνηση της έδρας να καταθέσει διαδικτυακά, αλλά και οι απειλές του Μπουγιούκου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Παρά την ολοφάνερη διασύνδεση με την greek(police)mafia, η έδρα αρνείται να εξετάσει σχετικά δημοσιεύματα και αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά, με τη λήξη της διαδικασίας, ο βιαστής & μαστροπός Δ. Μπουγιούκος, ενώ καταδικάζεται - με αναγνωρισμένο το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου, αφήνεται ελεύθερος και εξακολουθεί φυσικά να εκτοξεύει απειλές προς την ίδια και προς αλληλέγγυους.

Φλεβάρης 2024: Μόλις μία μέρα πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε 2ο βαθμό, δημοσιεύεται η κλήτευση της Ε. από την εισαγγελία, καθώς κατηγορείται ότι εκδιδόταν με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους. Μάλιστα η κλήτευση ορίζει και την χρονική περίοδο, η οποία συμπίπτει με το διάστημα που η κοπέλα ήταν αιχμάλωτη του Μπουγιούκου που την εξέδιδε και την κακοποιούσε. Αρχικά, η κλήτευση φάνηκε πως βασιζόταν σε ανώνυμη καταγγελία, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε πως η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε από τον ίδιο το μαστροπό, Μπουγιούκο!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα