ΕΥΖην

Andrew Lloyd Webber: "Θα ανοίξω χωρίς περιορισμούς τα θέατρά μου, ακόμα κι αν συλληφθώ γι' αυτό"


Ο βρετανός θεατρικός επιχειρηματίας Andrew Lloyd Webber (Άντριου Λόιντ-Γουέμπερ) δήλωσε ότι, αργότερα αυτό το μήνα θα ανοίξει και πάλι τις παραστάσεις του στο Λονδίνο, χωρίς περιορισμούς κοινωνικής απόστασης, ακόμη κι αν συλληφθεί για το λόγο αυτό.

«Θα ανοίξουμε ό,τι και να γίνει», δήλωσε ο Λόιντ-Γουέμπερ σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Telegraph.

Η νέα παράσταση του Λόιντ-Γουέμπερ, η Σταχτοπούτα, θα ανοίξει για προπαραστάσεις (previews) στις 25 Ιουνίου, τέσσερις ημέρες μετά τη νωρίτερη ημερομηνία κατά την οποία η κυβέρνηση μπορεί να άρει στην Αγγλία τους εναπομείναντες περιορισμούς κατά του κορονοϊού, που περιλαμβάνουν αυστηρά όρια στον αριθμό των θεατών στα θέατρα.

Ερωτηθείς από την Telegraph τι θα κάνει αν η κυβέρνηση αναβάλει την επαναλειτουργία των θεάτρων στις 21 Ιουνίου, ο Λόιντ-Γουέμπερ δήλωσε: «Θα πούμε, 'ελάτε στο θέατρο και συλλάβετέ μας'».

Ο Λόιντ-Γουέμπερ και τα θέατρά του αντιμετωπίζουν «οξεία οικονομική πίεση» εξαιτίας των περιορισμών, γεγονός που τον υποχρέωσε να βάλει νέα υποθήκη στην κατοικία του στο Λονδίνο και μπορεί να χρειαστεί να πωλήσει τους έξι χώρους του στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να συλληφθεί, αν αποφασίσει να παραβιάσει τους κανόνες, ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως τα σχόλια του Άντριου Λόιντ-Γουέμπερ έγιναν εν θερμώ».

«Είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ ισχυρά συναισθήματα ... (όμως) όλοι μας πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες», δήλωσε ο υπουργός στο Sky News, προσθέτοντας πως απόφαση για την επαναλειτουργία των θεάτρων θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα