ΕΥΖην

Britney Spears: Νέα αίτηση για λήξη της κηδεμονίας της - Και το trailer του ντοκιμαντέρ από το Netflix


Νέα έγγραφα κατέθεσε ο δικηγόρος της Britney Spears, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, τα οποία δηλώνουν ότι η τραγουδίστρια «συναινεί πλήρως» στο «χωρίς καμία καθυστέρηση» τερματισμό της κηδεμονίας της. Ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ζήτησε και αυτός να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη συμφωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η νομική ομάδα της Britney θέλει να τερματιστεί η κηδεμονία «εντελώς», λέγοντας ότι «δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο νόμιμο σκοπό».

Είναι η πρώτη φορά που η Britney Spears ζητά να τερματιστεί η συμφωνία με δικαστικά έγγραφα, αν και είχε ζητήσει τον τερματισμό της σε ακροάσεις.

Σύμφωνα με τη αίτησή της τονίζεται ότι είναι σημαντικό για αυτήν να απομακρυνθεί ο πατέρας της, λέγοντας ότι είναι το «απαραίτητο πρώτο - και ουσιαστικό - βήμα προς την ελευθερία, έτσι ώστε η αξιοπρέπειά και οι βασικές της ελευθερίες να αποκατασταθούν».

Στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξεταστεί το αίτημα. «Δεν επιτρέπεται στον κ. Σπίαρς να διατηρήσει την ιδιότητα αυτή στην κόρη του για άλλη μια μέρα», αναφέρεται στην κατάθεση.

Η Britney Spears πρόκειται να έχει μια προγαμιαία συμφωνία με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει τον πατέρα της ν΄ αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό, γράφει το δημοσίευμα του ΑP.

Μία ημέρα πριν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Britney εναντίον Spears».

Η δημοσιογράφος Τζένι Έλισκιου και η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ μετά από μακροχρόνια έρευνα παρουσιάζουν τον αγώνα της Britney Spears για την «ελευθερία της» μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγγραφα και στοιχεία.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης