Επιχειρήσεις

Η Real Consulting εξαγόρασε και το υπόλοιπο 40% της Cloudideas


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης εξαγοράς του 60% των μετοχών της γερμανικής CLOUDIDEAS GmbH, η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία REAL CONSULTING ανακοίνωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου  εξαγόρασε το υπόλοιπο 40%, έναντι € 179 χιλ.

Παράλληλα αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

  • Μετονομασία της εταιρείας από  Cloudideas σε RC Real Consulting
  • Καταβολή € 400 χιλ. ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εξόφληση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας και ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.

Η Cloudideas GmbH εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforce , την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο. Για περισσότερα από δέκα χρόνια παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε πληθώρα πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ & Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce και εδρεύει στην Φρανκφούρτη. Στο ανθρώπινο δυναμικό της ανήκουν πιστοποιημένα  στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων, τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων , τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα