Αθλητικά

Ηρακλής: Επέστρεψε στη Super League 1 έπειτα από 9 χρόνια


Ο Ηρακλής επέστρεψε στη Super League1  μετά από εννέα χρόνια απουσίας, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η νίκη ήρθε με 1-0 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, χάρη σε γκολ του Κριστιάν Κούστα στο 89ο λεπτό, που όχι μόνο έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και σφράγισε την άνοδο στη πρώτη κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του Ηρακλή είναι κατενθουσιασμένοι, συγκεντρώνοντας συνεχώς όλο και  περισσότερους στο Ιβανώφειο,καθώς υποδέχονται την αποστολή της ομάδας.Ενδεικτική της κατάστασης αποτελεί η ανάρτηση των οργανωμένων φιλάθλων του Ηρακλή  "Αυτόνομη Θύρα 10" όπου χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα ως "Δικαίωση".

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις