Αθλητικά

"Λευκη Ισοπαλία" του ΠAOK με την Βόλφσμπεργκερ


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει στην Τούμπα την άσημη αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας έληξε 0-0 και ο "δικέφαλος" θα χρειαστεί  να κυνηγήσει τη νίκη στον επαναληπτικό αγώνα, στην Αυστρία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 14 Αυγούστου

Οποια ομάδα προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει στα playoffs τον νικητή από το ζευγάρι Ριέκα – Σέλμπουρν.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά τους αντιπάλους τους, που έπαιξαν με αυτοπεποίθηση κυνηγώντας θετικό αποτέλεσμα. Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας Γίρι Παβλένκα, που πραγματοποίησε εκπληκτικό παιχνίδι και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διασπάσει την καλή άμυνα της Βολφσμπέργκερ, χωρίς να δημιουργήσει  κλασική ευκαιρία.

Οι Αυστριακοί δεν είχαν καλές επιλογές όσες φορές βγήκαν στην κόντρα.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Κένι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τσάλοβ. 

 

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις