Ελλάδα

Πυρκαγιά σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων


Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8:00 σε χώρο επιχείρησης, στη συμβολή των οδών Μεγαρίδος και Χίου στον Ασπρόπυργο Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάστημα με σούστες.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά έχει αναπτύξει ισχυρό πυροθερμικό φορτίο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν προσπάθειες για τον περιορισμό της. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 42 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα καθώς κι ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Την απομάκρυνση όσων βρίσκονται κοντά στην οδό Μεγαρίδος ζητά μήνυμα του 112 που εστάλη πριν λίγο.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Πυρκαγιά στην περιοχή του Ασπροπύργου της Περιφέρειας Αττικής. Αν βρίσκεστε στην περιοχή της οδού Μεγαρίδος Ασπροπύργου απομακρυνθείτε προς Ασπρόπυργο μέσω οδού Αγίου Γεωργίου. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα