Media

Τατιάνα-Ευαγγελάτος στην Alter Ego Media με ΑΜΚ... ΙΧ


Μια μικρή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ολοκλήρωσε η Alter Ego Media, αντλώντας 2 εκατ. ευρώ. Ητάν μία ΑΜΚ... ΙΧ, προοριζόμενη μόνον για το ζεύγος Νίκου Ευαγγελάτου - Τατιάνας Στεφανίδου, που την κάλυψαν εξ ολοκλήρου.

Οι δύο διακεκριμένοι τηλεπαρουσιαστές δημοσιογράφοι εισέφεραν στην  Alter Ego Media τα 2 από τα περίπου 29 εκατ. ευρώ που πήραν από την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, πουλώντας τις ιστοσελίδες τους (Newsit κλπ).

Στην ΑΜΚ συμμετείχαν δύο κυπιακές εταιρείες που ανήκουν στο ζεύγος Ευαγγελάτου-Στεφανίδου, οι  Dorseta Investments και Trevanco Investments

Καλύπτοντας την ΑΜΚ και εισφέροντας 2 εκατ. ευρώ απέκτησαν από 200.000 μετοχές η κάθε εταιρεία - συνολικά 400.000, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,068% του μετοχικού κεφαλαίου της  Alter Ego Media.

Οι διαδικασίες και οι διατυπώσεις της ΑΜΚ κόστισαν στην εταιρεία 50 χιλιάδες ευρώ, με αποτέλσμα η καθαρή εισροή στο ταμείο της να είναι 1,95 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα