Τουρισμός

Γρίφος με το President- “Δεν πωλείται”, λέει η ΓΕΚΕ


 Σε επιχειρηματικό γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση που ξεκίνησε με τη δημοσίευση αγγελίας πώλησης του ξενοδοχείου President σε ιστότοπο μεσιτικού γραφείου.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΓΕΚΕ, που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, δηλώνει ότι “δεν έχει ιδέα” για την αγγελία, διαβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να πουλήσει το ξενοδοχείο και προαναγγέλλει προσφυγές στη δικαιοσύνη.

Προηγήθηκε μπαράζ φημών, δημοσιευμάτων περί σχεδιαζόμενης πώλησης του President έναντι 110 εκατ. ευρώ και εξόδου της ΓΕΚΕ από το χρηματιστήριο.

Η εταιρεία κλήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΧΑ να δώσει διευκρινίσεις. Στην απάντηση της αναφέρει ότι “διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα σε σχετικά δημοσιεύματα” και ότι “επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της".

Εν συνεχεία επανήλθε με ανακοίνωση της, όπου αναφερόμενη στην αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε από μεσιτικό γραφείο, διαβεβαιώνει ότι “δεν έχει δώσει εντολή σε τρίτο πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό της προς τον σκοπό αυτό".

Επισημαίνεται ότι το President,που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, ήταν τις τελευταίες δεκαετίες το πιό κερδοφόρο μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, αποτελώντας βασική πηγή εσόδων και κερδοφορίας για την ΓΕΚΕ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα