Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του Noor-1, θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία.
Την απόφαση της ΝΔ, δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τοποθετήσει το θέμα Καμμένου, στις πρώτες θέσεις της πολιτικής της ατζέντας, εκτιμώντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος προκειμένου να «πληγεί» η κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στην εμπλοκή Καμμένου, στην υπόθεση του Noor-1, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι¨ «είναι αδιανόητο και πρωτοφανές και παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες υπουργός της κυβέρνησης να επικοινωνεί με έναν ισοβίτη...»,