Επιχειρήσεις

Παπουτσάνης: Από ΑΠΕ το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας στο εργοστάσιο της Ριτσώνας


Η Παπουτσάνης ολοκλήρωσε την εγκατάσταση δύο φωτοβολταϊκών σταθμών στην καθετοποιημένη μονάδα στη Ριτσώνα, με αποτέλεσμα το 100% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία του εργοστασίου να προέρχεται πλέον από ΑΠΕ.

Ο Μιχάλης Δρογκάρης, διευθυντής εργοστασίου της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, δήλωσε για το έργο: «Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας στρατηγικής μας για βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύουμε συνεχώς σε έργα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος σηματοδοτεί μία νέα εποχή, καθώς το100% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία των εγκαταστάσεών μας θα προέρχεται πλέον από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας».

Η εγκατάσταση του σταθμού της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ολοκληρώθηκε, τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και τα αυστηρότερα μέτρα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την Ασφάλεια και την Υγεία των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα