Πολιτική

Περ. Αττικής: Τρία ερπυστριοφόρα στη διάθεση της Πυροσβεστικής


Ύστερα από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε 3 ερπυστριοφόρα, προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις περιορισμού της πυρκαγιάς. 

Πλέον στο μέτωπο της αντιμετώπισης της καταστροφικής πυρκαγιάς από την Περιφέρεια Αττικής επιχειρούν 23 υδροφόρες, 7 ερπυστριοφόρα, 2 μεγάλοι φορτωτές καθώς και ένα χωματουργικό μηχάνημα τύπου JCB. 

Παράλληλα η Περιφέρεια Αττικής παρέχει σε 500 πυροσβέστες και εθελοντές την παροχή νερού και πρόχειρου γεύματος, τα οποία συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Δημοτικό Κατάστημα Καλάμου. 

Παράλληλα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς και σε διαρκή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης. 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις