Πολιτική

Σύμβουλος Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα!


 Σε νέα πρόκληση προχώρησε ο σκληροπυρηνικός σύμβουλος του Ερτνογάν, αναφερόμενος στην ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, ο Γιίτ Μπουλούτ μιλώντας στην τηλεόραση του ΤRT, υποστήριξε ότιδεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας διεξάγει επιχειρήσεις στην Συρία.

Μάλιστα, είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Άγκυρας θα είναι σκληρή. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα, προειδοποιώντας τη χώρα μας για τις τρομερές επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.

Σημειώνεται, πως πρόσφατα ο ίδιος είχε πει πως: «Θα κόψουμε το πόδι σε όσους Έλληνες πατήσουν στα Ίμια», ο Μπουλούτ αναφέρθηκε στην ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο.

 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις