Επιχειρήσεις

Καινοτόμα προϊόντα από τα "Πλαστικά Θράκης" στην έκθεση HORECA


Στον τομέα χάρτινης συσκευασίας επεκτείνεται ο όμιλος "Πλαστικά Θράκης", δημιουργώντας νέα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς, ιδιαίτερα μετά τον περιορισμό της χρήσης πλαστικών προϊόντων μιάς χρήσης.

Αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία, τη μοναδική τεχνογνωσία και την καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτει, ο όμιλος διευρύνει τη γκάμα προϊόντων που σχεδίασε, παράγει και διαθέτει, συνεισφέροντας παράλληλα στην προσπάθεια για μείωση των εκπομπών CO2.

Στην έκθεση HORECA 2024 παρουσίασε μια εντυπωσιακή γκάμα νέων προϊόντων, προσφέροντας προηγμένες λύσεις στους τομείς της άκαμπτης και εύκαμπτης συσκευασίας τροφίμων, ποτών και γαλακτοκομικών. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι συσκευασίες επανάχρησης, όπως τα  ποτήρια για κάθε ρόφημα της on the go αγοράς. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων, ειδικά σχεδιασμένες για την αγορά της HORECA.

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης αποτελεί ηγετική δύναμη στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων ενισχύει περαιτέρω τη θέση του στην αγορά και αναμένει σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών του.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΠΛΑΘ