Επιχειρήσεις

Κερδοφόρος η Τρία Αλφα, με τριπλασιασμό πωλήσεων


Κερδοφόρο ήταν το γ' τρίμηνο για την Εριουργία Τρία Αλφα, η οποία σ' αυτό το διάστημα  βελτίωσε εντυπωσιακά τις οικονομικές επιδόσεις της, επιτυγχάνοντας τριπλασιασμό πωλήσεων.

Η εισηγμένη εταιρία πραγματοποιεί μικρό κύκλο εργασιών, αλλά η οικογένεια Εφραίμογλου που την ελέγχει, "κρατά σφιχτά τα ηνία" και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων της χωρίς συσσώρευση ζημιών ή αύξηση των υποχρεώσεων.

Στο γ' τρίμηνο η ιστορική εριουργία πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 304 χιλ. ευρώ, σχεδόν τριπλάσιο από την αντίστοιχη περυσινή χρονικά περίοδο, όταν οι πωλήσεις της ήταν 109 χιλ. ευρώ. Το τελικό οικονομικό αποτέλεσμα της περιόδου ήταν θετικό, με κέρδη προ φόρων 29 χιλ. ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες-βασικοί μέτοχοι φροντίζουν να κρατούν την εταιρεία "καθαρή" χωρίς μεγάλες υποχρεώσεις, αναμένοντας μιά καλή ευκαιρία για την πώληση της ως "όχημα", ή για την πώληση του μεγάλης αξίας ακινήτου όπου στεγάζονται οι παραγωγικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία της.

Η αξία του ακινήτου (οικόπεδο και κτίρια) υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 5,5 εκατ. ευρώ και είναι λίγο μεγαλύτερη από την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης