Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο τμήμα Αττικής του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε, όπου εκτελούνται έργα.
Από τη Δευτέρα 26 Μαΐου στις 21:00 έως και την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 06:00, θα ισχύει απαγόρευση εισόδου στους παρακάτω κλάδους Ανισόπεδους Κόμβους (Α/Κ):
ΡΕΥΜΑ ΚYΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
• Α/Κ Οινοφύτων
ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ
• Α/Κ Καπανδριτίου
Σημειώνεται ότι οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου καθώς και από τον επόμενο κόμβο, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τις σχετικές σημάνσεις.