ΕΥΖην

Long Live Choupette: T-shirt αφιέρωμα στον Karl Lagerfeld και... τη γάτα του


Ένα χιουμοριστικό αφιέρωμα στον Karl Lagerfeld έχει ξεκινήσει η Ironic Lux. Για να τιμήσει τον προσφάτως εκλιπόντα σχεδιαστή και διευθυντή δημιουργικού των οίκων Fendi και Chanel, το ισπανικό brand δημιούργησε ένα T-shirt με το σύνθημα «The Kaiser is Dead, Long Live Choupette».
 
Το brand λανσάρει το Τ- shirt με ένα σκίτσο με απλές γραμμές της Choupette, της γάτας του Γερμανού μόδιστρου, να φορά, λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρο και γραβάτα, τα οποία ήταν το σήμα κατατεθέν του Karl Lagerfeld.
 
Ο Karl Lagerfeld, γνωστός ως «The Kaiser», στη μακρόχρονη καριέρα του που ξεπέρασε τις έξι δεκαετίες, επηρέασε γενιές των θαυμαστών της μόδας και ήταν διάσημος για το προσωπικό του στυλ όπως τα σχέδιά του.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων, συνήθιζε να εμφανίζεται με μία στολή στενό σακάκι και παντελόνι, λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρo και λεπτή μαύρη γραβάτα.
 
Η είδηση του θανάτου του στις 19 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 85 ετών, συντάραξε τη βιομηχανία της μόδας με πολλούς να αναρωτιούνται τι θα γίνει τώρα με την αγαπημένη του γάτα.
 
Η ράτσας Βιρμανίας Choupette ήταν η μόνιμη συντροφιά του Karl Lagerfeld. Ήταν επίσης η έμπνευση πίσω από πολλά από τα σχέδια του, και πριν από τον θάνατό του, δήλωσε επίσης την πρόθεσή του να αφήσει την εκτιμώμενη στα 200 εκατομμύρια δολάρια περιουσία του στο αγαπημένο του κατοικίδιο.
 
«Η ιδέα αυτού του T-shirt είναι σε συμφωνία με τη βούληση του Karl Lagerfeld, ο οποίος άφησε οδηγίες να αποφευχθούν τα δάκρυα και τα μεγάλα αφιερώματα» εξήγησε η σχεδιάστρια Nahia del Valle, η γυναίκα πίσω από το brand Ironic Lux, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The National».

Choupette T-shirt

 
«Νομίζω ότι η παρουσίαση της Choupette ως του κύριου χαρακτήρα αυτού του T-shirt είναι κάτι που ο Καρλ θα έβρισκε διασκεδαστικό, αφού πάντα παραδεχόταν ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της».
 
Η σχέση του με τη γάτα του μου φαινόταν πάντα αστεία. Το γεγονός ότι της άφησε την περιουσία του πρόκειται να ανοίξει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση από νομική άποψη, αφού ούτε η γαλλική ούτε η γερμανική νομοθεσία επιτρέπουν τη δωρεά περιουσιακών στοιχείων σε ζώα», τόνισε η del Valle.
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν πάντως τη Choupette, είτε λόγω της ενδεχόμενης περιουσίας της, είτε λόγω των στενών σχέσεών της με τη μόδα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα