Η φιλοσοφία του σπιτικού μεσογειακού φαγητού με φρέσκιες πρώτες ύλες και προσαρμοσμένα στον πελάτη menu είναι αυτά που ξεχωρίζουν την Attica Catering, σύμφωνα με τον Chef Λευτέρη Τσιναρόγλου.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Τσινάρογλου, επισήμανε πως στόχος της Attika Catering είναι η κάλυψη μεγάλου φάσματος πελατών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα και στις διατροφικές ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με φρέσκα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και με menu από ειδικό διατροφολόγο. Όπως δήλωσε ο Chef τα menu αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη.
Τέλος ο Chef κ. Τσινάρογλου αναφερόμενος στα σχέδια της επιχείρησης δήλωσε πως πέραν των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών η ομάδα της Attika Catering είναι ανοιχτή σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.