Επιχειρήσεις

Lavipharm: Ξεκίνησε η διάθεση του Durogesic® στη Γαλλία


Σημαντική έσοδα/κέρδη αναμένει η  Lavipharm από τη διάθεση του φαρμάκου DUROGESIC®  σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα άρχισαν οι πωλήσεις στη γαλλική αγορά, μετά την χορήγηση των αναγκαίων εγκρίσεων από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της χώρας.

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταβίβασης στην Lavipharm των αδειών κυκλοφορίας του DUROGESIC® στις λοιπές αγορές. Η ελληνική εταιρεία εκτιμά ότι οι εγκρίσεις δεν θα καθυστερήσουν, καθώς πρόκειται για τυπικές διαδικασίες. Ετσι η διάθεση του φαρμάκου στις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους 

Η Lavipharm αναμένει σημαντικό πρόσθετο κύκλο εργασιών  από τις πωλήσεις του DUROGESIC®. Η επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα της εισηγμένης και του ομίλου της θα αποτυπωθεί στη λογιστική κατάσταση  εξαμήνου και στον ετήσιο ισολογισμό του 2027.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα