Ελλάδα

Περ. Αττικής: Υπεγράφησαν συμβάσεις 14,2 εκατ. για ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στο γήπεδο της ΑΕΚ


Υπεγράφησαν από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδη, δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 14.274.193 ευρώ με τους αναδόχους, για την προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena».

Ο περιφερειάρχης με αφορμή τη δρομολόγηση της προμήθειας, επισήμανε ότι «ολοκληρώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου το σπίτι των φιλάθλων της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά αυτή. Πρόκειται για ένα έργο εμβληματικό, η ολοκλήρωση του οποίου θα κοσμεί την Αττική».

Από την πλευρά του ο Δ. Μελισσανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων σήμερα με τους εκπροσώπους των αναδόχων, ΟΤΕ και NEUROSOFT, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο στο γήπεδό μας».

Μεταξύ άλλων οι προμήθειες αφορούν: Εγκαταστάσεις Συστημάτων Δικτύωσης, Πληροφορικής και Ασφαλείας. Ήχου, Εικόνας, Οπτικοακουστικών και Τηλεοπτικής Μετάδοσης. Μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα καθώς και θέρμανσης ψύξης - κλιματισμού. Τοπικά μέσα κατάσβεσης. Εγκαταστάσεις φωτισμού Κίνησης Αυτοματισμού. Ηλεκτρικούς Πίνακες διανομής. Αρχιτεκτονικός εξοπλισμός.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα