Επικαιρότητα

Πόσο κοστίζει το Fiat 500e μέσω του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»;


Το Fiat 500e γίνεται ακόμα πιο προσιτό οικονομικά, χάρη στην έκπτωση που προσφέρει το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για να κινηθείς οικονομικά και οικολογικά εντός πόλης και όχι μόνο. Η βασική του έκδοση διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 42 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 460 χιλιομέτρων σε αστικές συνθήκες και 320 χιλιομέτρων σε μεικτές. 

Παράλληλα, τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που διαθέτει, του χάρισαν κορυφαία αξιολόγηση στο EuroNCAP, ενώ τόσο για τη σχεδίαση του όσο και για τις προηγμένες τεχνολογίες του, έλαβε τη μέγιστη διάκριση και από το GreenNCAP. 

Να σημειωθεί επίσης ότι, το ιταλικό μοντέλο διαθέτει σύστημα φόρτισης με δυνατότητα έως 85 kW, το οποίο του επιτρέπει φόρτιση σε κατάλληλο δίκτυο από 0%-80% σε μόλις 35 λεπτά.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του Fiat 500e είναι διαθέσιμες με 5ετή εργοστασιακή κάλυψη ισχύος 200.000 χιλιομέτρων, ενώ η μπαταρία διαθέτει κάλυψη για 8 έτη ή έως και 160.000 χιλιόμετρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» μειώνει σημαντικά το κόστος αγοράς του Fiat 500e. Πόσο κοστίζει όμως μετά από την εν λόγω έκπτωση;

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα