Ελλάδα

Το Pharma & Health Conference εστιάζει φέτος στη Μεταρρύθμιση του ΕΣΥ


Η αναγκαιότητα για μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, η αξία του οποίου αναδείχθηκε εξαιτίας της πανδημίας, θα βρεθεί στο επίκεντρο του Pharma and Health Conference 2021.

Το επίκαιρο αίτημα που αποβλέπει στη βελτίωση της αποδοτικότητας των υπηρεσιών υγείας και του επιπέδου υγείας των Ελλήνων πολιτών, θα απασχολήσει τους συμμετέχοντες του συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με τον ενημερωτικό ιστότοπο υγείας www.virus.com.gr και το περιοδικό πολιτικής της υγείας Pharma & Health Business.

To παρών θα δώσει το Υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη στο 1ο Στρογγυλό Τραπέζι του συνεδρίου με τίτλο «Σχέδιο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0 στην Υγεία», καθώς και με τη συμμετοχή του Ιωάννη Κωτσιόπουλου, Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας στο 2ο Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Χρηματοδότηση συστήματος υγείας: Ο μεγάλος ασθενής» και του Μάριου Θεμιστοκλέους, Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο 4ο Στρόγγυλο Τραπέζι με τίτλο «Δίκτυα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας: Προοπτικές – προκλήσεις».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2021 και φέτος online, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο ιατρικός συντάκτης και διευθυντής σύνταξης του Pharma & Health Business και του virus.com.gr, Αιμίλιος Νεγκής.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του Pharma & Health Conference 2021 https://ethosevents.eu/event/pharma-amp-health-conference-2021/#schedule.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ετικέτες Υγεία