TECHin

Υπόθεση θήκες κινητών: Πως διαλέγετε τις καλύτερες!


Οι θήκες κινητών αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης, όταν θέλουμε να κάνουμε ψώνια, αλλά ο προϋπολογισμός δε φτάνει για νέο κινητό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι θηκών που μπορούμε να επιλέξουμε. Από πολύχρωμες πλαστικές μέχρι κλασικές δερμάτινες ή χουχουλιάρικες ζεστές, όλες μπορούν να κάνουν τη συσκευή μας να ξεχωρίσει. 

Το θέμα όμως όταν ψάχνουμε θήκες κινητών δεν είναι πώς θα ξεχωρίζει η συσκευή μας στυλιστικά, αλλά να ταιριάζουν και στις ανάγκες μας. Ακολούθως δίνουμε μερικές ιδέες, που μπορεί να φανούν χρήσιμες πριν κάνετε την επόμενη αγορά σας.

1. Αγοράστε θήκες κινητών με... χαρακτήρα!

Για την ακρίβεια αγοράστε θήκες κινητών με βάση τον δικό σας χαρακτήρα! Είστε τύπος του γυμναστηρίου; Τα κολάν με θέση για θήκη ή τα περιβραχιόνια με θήκη κινητού είναι ιδανικά για εσάς, καθώς θα είστε «αυτοκόλλητοι» με τη συσκευή σας. Το ίδιο κι αν αγαπάτε τις εξορμήσεις στη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες. 

Απλώς σε αυτή την περίπτωση οι αδιάβροχες θήκες με ενισχυμένη προστασία, θα σας φανούν πιο χρήσιμες. Δε θα θέλατε να πέσει στη διάρκεια του mountain bike κάτω το κινητό σας και να είναι απροστάτευτο. Αν πάλι προτιμάτε τις κοινωνικές εξόδους μια δερμάτινη θήκη ή κάποια πιο pop ίσως σας ταιριάζει καλύτερα.

2. Θήκες με κορδόνι: Ενισχυμένη προστασία και στυλ

Για όσους η τσάντα τους περιέχει σχεδόν όλα τα υπάρχοντά τους η θήκη κινητού με κορδόνι είναι σωτήρια. Γιατί; Φαντάζεστε σε μια ασφυκτικά γεμάτη τσάντα να προσπαθείτε να βρείτε ένα τηλέφωνο. Από αυτή την ταλαιπωρία σας απαλλάσσουν οι θήκες με κορδόνι. Κι ενώ συνήθως είναι το χρώμα της θήκης, στο οποίο βασίζεται κανείς για να είναι ξεχωριστή μια θήκη, σε αυτές με κορδόνι, ακόμη και αυτό έχει ρόλο στυλιστικό. 

Όσον αφορά στην προστασία που προσφέρουν οι θήκες, αυτή εξαρτάται και από το υλικό:

  • Πλαστικό: Για έξτρα προστασία
  • Σιλικόνη: Απορροφούν κραδασμούς
  • Δέρμα ή υφασμάτινες: Εξέχον στυλ, αλλά περιορισμένη προστασία

3. Το τεστ της ελεύθερης πτώσης!

Η συσκευή του κινητού περιέχει αρχεία, είναι ο προσωπικός σας βοηθός με τις χρήσιμες υπενθυμίσεις. Έχετε αρχεία και εφαρμογές, που σας βοηθούν στην παρακολούθηση της υγείας ή κάποιων project, που έχετε αναλάβει. Επομένως δε θέλετε όλα αυτά να χαθούν εξαιτίας μιας πτώσης! 

Πολλές εταιρείες που παρασκευάζουν θήκες κινητών πραγματοποιούν τεστ πτώσης και εγγυώνται για την αυξημένη προστασία, που παρέχουν στα κινητά. Κάντε την έρευνά σας και αναζητήστε τέτοιες θήκες, που στην περιγραφή τους αναφέρουν, ότι περνούν τα τεστ πτώσης. Ανατρέξτε και τις αξιολογήσεις. Εκεί θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες από άλλους χρήστες, που τις αγόρασαν για το αν πράγματι είναι τόσο αξιόπιστες, όσο οι εταιρείες υπόσχονται!

4. Custom made θήκες κινητών Samsung

Όταν ακούει κανείς για θήκες κινητών Samsung ή άλλων γνωστών εταιρειών κινητών τηλεφώνων, φαντάζεται τα συνηθισμένα σχέδια. Όμως γιατί το κινητό σας να μοιάζει με όλα τα άλλα, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και άπειρες δυνατότητες; 

Υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν τη δυνατότητα να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας σχέδια, quotes ή εικόνες της επιλογής σας. 

Πριν επιλέξετε θήκες κινητών, πάρτε τον χρόνο σας να εξερευνήσετε τις υπάρχουσες επιλογές. Επιλέξτε εκείνη που θα ταιριάξει στις ανάγκες σας και τις καθημερινές σας απαιτήσεις. Κυρίως μην ξεχάσετε: Η πρωταρχική λειτουργία που έχουν οι θήκες κινητών είναι η προστασία της συσκευής σας και η πρακτικότητα. Επομένως διαλέξτε την επόμενη θήκη σας ανάλογα! 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις