ΕΥΖην

Akon Crypto City: Η πρώτη πόλη βασισμένη 100% σε κρυπτονόμισμα


Στο Akoin, το κρυπτονόμισμα που δημιουργεί ο Akon για καλό σκοπό

Το δικό του κρυπτονόμισμα, Akoin, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ο Akon, ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός και επιχειρηματίας, ενώ στο στάδιο της ανάπτυξης η «Akon Crypto City», η πρώτη πόλη 100% βασισμένη σε κρυπτονόμισμα, με το Akoin στο επίκεντρο των συναλλαγών.

Η πόλη θα βρίσκεται σε έκταση γης περίπου 8.100 τετραγωνικών μέτρων που παραχώρησε ο πρόεδρος της Σενεγάλης στον τραγουδιστή.

Ο γεννημένος στο Μιζούρι καλλιτέχνης, που πέρασε τα παιδικά χρόνια στη Σενεγάλη, είπε στο Cannes Lions, το Φεστιβάλ Δημιουργικότητας στις Κάννες, ότι το Akoin θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε δύο εβδομάδες και εξέφρασε την ελπίδα ότι η πρωτοβουλία του θα βοηθήσει περαιτέρω την αφρικανική ήπειρο, στην οποία υλοποιεί ήδη το πρόγραμμα παροχής ηλιακής ενέργειας, Lighting Africa.

«Νομίζω ότι τα blockchain και crypto θα μπορούσαν να είναι η σωτηρία για την Αφρική με πολλούς τρόπους, επειδή φέρνουν την εξουσία πίσω στον λαό, επαναφέρουν την ασφάλεια στο νομισματικό σύστημα, επιτρέπουν επίσης στους ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν με τρόπους, με τους οποίους μπορούν να προοδεύσουν και δεν επιτρέπουν η κυβέρνηση να κάνει εκείνα τα πράγματα που τους κρατούν πίσω», εξήγησε κατά τη διάρκεια πάνελ.

Όταν δέχθηκε τεχνικής φύσης ερωτήσεις σχετικές με το blockchain, ο Akon, σύμφωνα με το Page Six είπε: «Έχω τις ιδέες και αφήνω τους geeks (γκουρού της τεχνολογίας) να το καταλάβουν».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει δηλώσει ότι σκέφτεται να εισέλθει στην πολιτική, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αναμετρηθεί όχι μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και με τον Κάνιε Γουέστ το 2020.

«Πραγματικά θέλω ο Κάνιε να θέσει υποψηφιότητα» είπε ο Akon, ο οποίος έχει σχεδιάσει ήδη το debate.

«Θα είναι διασκεδαστικό, θα είναι κάτι που αξίζει να παρακολουθήσετε» ανέφερε. «Θα επιτεθώ φραστικά στον Τραμπ και ο Κάνιε θα προσβληθεί επειδή του αρέσει ο Τραμπ και θα επιτεθεί σε μένα. Τότε θα επιτεθώ στον Κάνιε και ο Τραμπ θα προσβληθεί γιατί του αρέσει ο Κάνιε και θα μου επιτεθεί. Και η συζήτηση θα διαμορφωθεί έτσι, ώστε να αφορά εμένα. Είναι τέλειο, ένα masterplan».

«Κάποιος πρέπει να πει κατά πρόσωπο στον Τραμπ, τι πραγματικά είναι, όχι με πολιτική συζήτηση, όχι με γλώσσα που δεν καταλαβαίνουμε… Δεν τον φοβάμαι, θα τον καλέσω στο ρινγκ. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα είναι αγώνας μποξ ή μεικτών πολεμικών τεχνών. Κάποιος πρέπει να νικήσει τον νταή», τόνισε .

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης