Ελλάδα

Aσπόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 17:15 σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στη Λάκκα Κάτσαρη στον Ασπρόπυργο, προκαλώντας την κινητοποίηση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες, ενώ μηχανήματα έργου και υδροφόρες των ΟΤΑ ενισχύουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Νωρίτερα, στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού στις εστίες της φωτιάς που έκαιγε σε δύσβατο σημείο, χωρίς –ευτυχώς– να απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές σε υποδομές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις