Cars Electric

Το incharge και η Ayvens κάνουν την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο προσιτή


Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας των οδηγών που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση και την περαιτέρω αν

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας των οδηγών που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι οδηγοί που θα επιλέξουν το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Toyota C-HR+ μέσω leasing από την Ayvens μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2026, θα επωφελούνται από 50% έκπτωση στο κόστος φόρτισης για έναν ολόκληρο χρόνο, στο πανελλαδικό δίκτυο του incharge. Η νέα αυτή προνομιακή παροχή συνδυάζει την ευελιξία του leasing με την εύκολη και οικονομικότερη πρόσβαση στη φόρτιση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης στους οδηγούς.

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις