Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα σε αγορά της Μπανγκόκ, πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με τον Σιάμ Μπούνσομ, διοικητή του Γραφείου Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ο δράστης ξεκίνησε την επίθεση σκοτώνοντας τρεις φρουρούς ασφαλείας, στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε έναν τέταρτο, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.
Ακολούθως, κατευθύνθηκε εντός της αγοράς Ορ Τορ Κορ, όπου δολοφόνησε μία γυναίκα έμπορο και τραυμάτισε έναν ακόμη πολίτη.
Πλάνα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον ύποπτο με λευκό καπέλο και σακίδιο στο στήθος να περπατά στον χώρο στάθμευσης λίγο πριν την επίθεση.