Διεθνή

Ρώσος μεγιστάνας κρυπτονομισμάτων νεκρός σε “περίεργο” τροχαίο


Κεντρικό θέμα σε πολλά ρωσικά και διεθνή ρωσικά μέσα ενημέρωσης έγινε ο θάνατος του πολυεκατομμυριούχου Alexei Dolgikh, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστ;yμα με την απαστράπτουσα λαμποργκίνι των 500.000. ευρώ .

Φαίνεται σαν συνηθισμένο τροχαίο δυστύχημα λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Ομως από πολλές πλευρές εκφράζονται υποψίες οτι είναι έργο μαφιόζων , που παγίδευαν το αυτοκίνητο με εκρηκτικά. .

Ο 36χρονος Dolgikh, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος από τις ρωσικές αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , οδήγησε την laborghini του σε δρόμο της περιοχής της Μεντζανίνοβο . Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τρείς φίλοι του.

Ξαφνικά, ο Dolgikh έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο πρόσκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανετράπη και τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από εκκωφαντική έκρηξη.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, μέρη του οχήματος εκτοξεύτηκαν παντού, ενώ δεσμίδες χαρτονομισμάτων σκορπίστηκαν στον δρόμο.
Ο Dolgikh και ένας φίλος του σκοτώθηκαν ,ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια επιχείρηση κρυπτονομισμάτων από τη Ρωσία βγαίνει από τη μέση με «περιεργο» τρόπο.

Προσφάτα, δολοφονήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο 38χρονος Ρώσος απατεώνας κρυπτονομισμάτων Ρόμαν Νόβακ και η συζύγος του Άννα, που εμπλέκονταν σε απάτη 500 εκατ. . δολαρίων.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις