Διεθνή

Nέος CEO της Subway o Τζόναθαν Φιτζπάτρικ


Η αμερικανική αλυσίδα σάντουιτς Subway ανακοίνωσε τον διορισμό του Τζόναθαν Φιτζπάτρικ, πρώην στελέχους της Burger King, ως νέου διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας. Η επιλογή του έμπειρου παράγοντα της βιομηχανίας fast food γίνεται με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της Subway, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Φιτζπάτρικ έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε franchising και εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης, έχοντας διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Driven Brands, όπου οδήγησε την εταιρεία σε 17 συνεχόμενα τρίμηνα αύξησης πωλήσεων στο ίδιο κατάστημα. Στην Burger King, κατείχε σημαντικές θέσεις, όπως εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής μάρκας και λειτουργιών.

Η Subway, με περίπου 37.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, εξαγοράστηκε πριν από δύο χρόνια από την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Roark Capital, σε συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία σε έως 9,55 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του χρέους.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις