ΕΥΖην

"Ο Διάβολος φοράει Prada 2": Το πρώτο teaser trailer δημιουργεί προσμονή


Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν δριμύτερες και ο κόσμος της μόδας ετοιμάζεται για νέες συγκινήσεις

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Ο Διάβολος φοράει Prada», η Μέριλ Στριπ και η Αν Χάθαγουεϊ εμφανίζονται ξανά μαζί στο πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης συνέχειας της 20th Century Studios.

Με ήχο το εμβληματικό «Vogue» της Madonna, το βίντεο δείχνει τη Miranda Priestly (Στριπ) να διασχίζει με στιλέτο κόκκινα τακούνια τους διαδρόμους του περιοδικού Runway, πριν μπει στο ασανσέρ και αντικρίσει την πρώην βοηθό της, Andy Sachs (Χάθαγουεϊ).

«Άργησες αρκετά», της λέει με το γνωστό, αφοπλιστικό ύφος — και η Άντι απαντά με ένα χαμόγελο, φορώντας τα γυαλιά της.

Η συνέχεια "The Devil Wears Prada 2" επαναφέρει στο καστ και τους Έμιλι Μπλαντ και Στάνλεϊ Τούτσι, ενώ ο Κένεθ Μπράνα θα υποδυθεί τον νέο σύζυγο της Μιράντα.

Συμμετέχουν επίσης οι Σιμόν Άσλεϊ, Ρέιτσελ Μπλουμ, Λούσι Λιου, Τζάστιν Θερού, Πολίν Σαλαμέ και B.J. Νόβακ, με τις Lady Gaga και Σίντνεϊ Σουίνι να επιφυλάσσουν guest εκπλήξεις.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Ντέιβιντ Φράνκελ, ενώ το σενάριο ανήκει στην Αλίν Μπρος ΜαΚένα — την ομάδα πίσω από την αρχική ταινία-φαινόμενο του 2006.

Τι θα δούμε στη νέα ταινία

Η Miranda Priestly έρχεται αντιμέτωπη με τη ραγδαία παρακμή της έντυπης βιομηχανίας και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από την πρώην βοηθό της Emily Charlton (Μπλαντ), η οποία πλέον είναι κορυφαίο στέλεχος σε πολυτελή όμιλο και κρατά το κλειδί της χρηματοδότησης που η Μιράντα χρειάζεται.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μπρούκλιν και το Μιλάνο, προσελκύοντας πλήθος φωτογράφων και φανς της μόδας.

Το «The Devil Wears Prada» του 2006, βασισμένο στο best-seller της Λόρεν Βάιζμπεργκερ, έφτασε τα 320 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και ενέπνευσε ακόμη και μιούζικαλ στο West End.

Η Μέριλ Στριπ -υποψήφια τότε για Όσκαρ- επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το «Don’t Look Up» (2021) και λίγο πριν εμφανιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ "Useful Idiots" μαζί με τη Σιγκούρνι Γουίβερ.

Το «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου 2026.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα