Οικονομία

Γεωργιάδης: Θα γίνουν 2 ακόμα συνεδριάσεις για τις ΚΥΑ του Ελληνικού


Λόγο για δύο ακόμα συνεδριάσεις μετά τις 15 Αυγούστου αναφορικά με την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ που σχετίζονται  με την επένδυση στο Ελληνικό, έκανε, με ανάρτηση του στα social media, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε για το Ελληνικό: "Επίκεινται άλλες 2 συνεδριάσεις μετά τον 15 Αύγουστο για την τελική επεξεργασία των ΚΥΑ. Ευχαριστούμε όλους όσοι διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός χρονοδιαγράμματος".

Αξίζει να σημειωθεί πως με δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, είχε αναφέρει: «Σήμερα συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, για τη συνεδρίαση του οποίου προηγήθηκε εξαιρετικά εντατική εργασία επτά συναρμόδιων Υπουργείων συν το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να εγκρίνει τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ώστε στη συνέχεια να δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Στόχος είναι ως το μεθεπόμενο Σάββατο να έχουν δημοσιευτεί όλες οι ΚΥΑ ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για το καζίνο, ο οποίος θα γίνει 30 Σεπτεμβρίου και πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία. Δεν τίθεται θέμα παράτασης του διαγωνισμού», κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις