Πολιτική

Γεννηματά: Όλα τα παιδιά σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς


Επίσκεψη στο Χριστοδουλάκειο συγκρότημα πραγματοποίησε την Πέμπτη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευομένη από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

Μετά την επίσκεψη η κ.Γεννηματά υπογραμμισε σε δηλώσεις της, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  ότι «το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον. Είναι εθνική προτεραιότητα να ανατρέψουμε αυτή την αρνητική κατάσταση.
Πρώτο βήμα η στήριξη της οικογένειας. Δεν μπορεί να κόβονται τα επιδόματα των τριτέκτων και πολυτέκνων από την κυβέρνηση και να μένουν 35.000 παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς.

Όλα τα παιδιά σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Είμαστε εδώ σε έναν παιδικό σταθμό του Δήμου της Αθήνας μαζί με το δήμαρχο. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι πραγματικά ένα πολύ θετικό παράδειγμα. Συστάθηκε πριν από λίγο καιρό με δική μας πρόταση, η διακομματική Επιτροπή στη Βουλή για το δημογραφικό, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει γρήγορα και να καταθέσει τις προτάσεις της».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα