Πολιτική

ΚΚΕ: Για γέλια η προσπάθεια του Τσίπρα να το παίξει ξανά αριστερός


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αριστερά και τις αξίες της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός, τονίζεται: «Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να το παίξει ξανά αριστερός, μετά από 4 χρόνια μνημονίων και μέτρων, κοροϊδεύοντας ότι έδινε μάχες στα σαλόνια της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ, είναι για γέλια.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η συνέχιση των μνημονίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η υπογραφή μαζί τους ενός ακόμα μνημονίου και οι γονυκλισίες σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, είναι συνέχιση του "αξιακού φορτίου της αριστεράς"! Η τυμβωρυχία και ο αυτοεξευτελισμός σε όλο τους το μεγαλείο.

Η ιστορία της ταξικής πάλης γράφεται πάντα στον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η πλειοψηφία του λαού δεν είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει. Και σε καμιά περίπτωση δεν γράφεται με την υποταγή στο σύστημα, στο όνομα δήθεν της λαϊκής θέλησης», καταλήγει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις