Πολιτική

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι υπάρχει κίνδυνος θερμοπληξίας


Σφοδρή επίθεση, με σκωπτικό ύφος, από το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις εκλογές που ζήτησε πριν πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, μέσω ανακοίνωσης, αναφέρει σκωπτικά: "Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας".

"Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε...", καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα