Νέο Επιχειρείν

Μία super premium ποιότητα τροφής για κατοικίδια με συνδρομή και ελληνική υπογραφή


Η Mojestik αποτελεί μία εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που παρασκευάζει super premium ποιότητας τροφή για κατοικίδια, και την οποία διαθέτει απευθείας στους ιδιοκτήτες με τη μέθοδο της συνδρομής.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν κατοικίδιο και ψάχνουν μια ποιοτική τροφή, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτούν πότε θα τους τελειώσει ή πώς θα την μεταφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης είναι να απολαύσει τις στιγμές με το κατοικίδιό του!

mojestic

Η ιδέα για τη Mojestik προέκυψε από την αγάπη του ιδρυτή της εταιρείας για τους σκύλους, και από τη σκέψη ότι το συνδρομητικό μοντέλο μπορεί να καταστήσει τη μηνιαία διαδικασία αγοράς τροφής για τα κατοικίδια πιο γρήγορη, αλλά και πιο οικονομική, καθώς η τροφή έρχεται απευθείας από την παραγωγή στον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, δίχως ενδιάμεσους που ενδέχεται να αυξήσουν την τιμή.

Η Mojestik συμμετείχε στο 10ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας και απέσπασε το 5ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των €1.500.

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο πλαίσιο του NBG Business Seeds, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια και start-ups. Μετά από 10 επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Διαγωνισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στην Ελλάδα για την ενίσχυση της δημιουργικότητας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ενώ η υποβολή συμμετοχών στην 11η διοργάνωση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

diagonismos

 

Κι επειδή όλα ξεκινούν από μια ιδέα …Εάν θέλεις το επόμενο seed που θα ξεχωρίσει να είναι το δικό σου, μάθε περισσότερα για το Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας και δήλωσε συμμετοχή έως 8 Οκτωβρίου 2020 στις 15:00: nbg.gr/nbgseeds/competition.

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα