Αθλητικά

Betarades: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με γκολ στο 2.17


Ατελείωτη η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (19/05) με φουλ αγωνιστική στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά τελευταία αγωνιστική στην ελληνική Super League με παιχνίδια που αναμένεται να γράψουν ιστορία. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικα παμε στοιχημα από το ντέρμπι “αιωνίων” Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 20:00 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας πλέον στον πάγκο του τον Χρήστο Κόντη, μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ. Μια αποχώρηση που ήρθε μετά τον διασυρμό από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα, που ήταν και η τρίτη σερί ήττα για το “τριφύλλι” στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Άρη (0-1) και ΑΕΚ (3-0). 

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έβγαλε τρομερή ενέργεια στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε με 2-0. Άφησε στην άκρη την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0, πανηγύρισε την όγδοη νίκη στα τελευταία 11 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, πέρασε στην τρίτη θέση και σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός οφείλει να ρισκάρει, παίζει εντός έδρας και παρότι η κατάσταση στο γήπεδο θα είναι λίγο περίεργη λόγω του συλλαλητηρίου που θα έχει προηγηθεί, η ψυχολογία του θα είναι σίγουρα ανεβασμένη μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ. Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη, παίζει για δύο αποτελέσματα και περιμένουμε ότι δεν θα “κλειστεί”. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή μας το Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 2.17.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις