Αγορές

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin - Σε τι τιμή θα φτάσει το 2024 σύμφωνα με τους αναλυτές;


Ένας διάσημος αναλυτής στον χώρο των κρυπτονομισμάτων υπολόγισε πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει η τιμή του Bitcoin το 2024.

Ειδικότερα, ο "Dave the Wave", κορυφαίος αναλυτής διαγραμμάτων, προβαίνει σε μία νέα πρόβλεψη για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, το BTC. Πάμε να δούμε τι λένε οι προβλέψεις του.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Βασικά δεδομένα για την τιμή του Bitcoin

Το BTC διαπραγματεύεται σήμερα στα περίπου 51.239 δολάρια μετά από μια μικρή πτώση 0.82% τις τελευταίες 24 ώρες. Μια τιμή που έχει σημαντική διαφορά από το εβδομαδιαίο υψηλό των 52.864 δολαρίων. Τι ακολουθεί όμως μετά;

Ενώ ορισμένα διαγράμματα δείχνουν ότι το Bitcoin θα μπορούσε να εκτιναχθεί στα 55.000 δολάρια, άλλα δείχνουν πτώση στα 48.000 δολάρια. Ο αναλυτής Michael van de Poppe προτείνει ότι αν το Bitcoin δεν καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του πάνω από τα 50.000 δολάρια, ενδέχεται να υπάρξει μια ευρύτερη διόρθωση. Ωστόσο, εξακολουθεί να προβλέπει μια τοπική κορυφή μεταξύ 54.000 και 58.000 δολαρίων, αν το Bitcoin καταφέρει να ξεπεράσει τα προηγούμενα υψηλά του.

τιμή Bitcoin

Παρά τις ανοδικές διαθέσεις, ο Poppe προειδοποιεί τους επενδυτές να προετοιμαστούν για διορθώσεις της τάξης του 20% ή περισσότερο, θεωρώντας τες ως σημαντικές ευκαιρίες αγοράς. Όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, οι προβλέψεις τιμής για το Bitcoin κυμαίνονται από τις 500.000 έως και το απίστευτο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μια επίσης αξιοσημείωτη πρόβλεψη προέρχεται από τον εμπειρογνώμονα Dave the Wave, ο οποίος προτείνει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 180.000 δολάρια με βάση την ανάλυση διαγραμμάτων. Ωστόσο, αναγνωρίζει την πιθανότητα ότι η ανάπτυξη του Bitcoin μπορεί να μην ταιριάζει με τις προηγούμενες ανοδικές πορείες, προτρέποντας τους επενδυτές να είναι προσεκτικοί.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Το μέλλον του Bitcoin

Φυσικά, κανένας δεν μπορεί μα σιγουριά να προβλέψει το μέλλον του Bitcoin, όπως και οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος, αφού η αγορά έχει αρκετές διακυμάνσεις. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το επερχόμενο Bitcoin Halving τον Απρίλιο, το οποίο μπορεί να επιδράσει ιδιαίτερα θετικά στην τιμή του Bitcoin.

Οι θετικές αυτές προβλέψεις καθώς και το συνολικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά κρυπτονομισμάτων τον τελευταίο καιρό, έχει οδηγήσει σε μια αυξημένη ζήτηση, τόσο στην επένδυση στο Bitcoin όσο και σε άλλα κρυπτονομίσματα που θα επωφεληθούν από την άνοδο της τιμής του. Ένα από αυτά είναι το Bitcoin Minetrix, το οποίο προσφέρει έναν καινοτόμο μηχανισμό εξόρυξης στο cloud.

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix – Το καινοτόμο κρυπτονόμισμα που συγκέντρωσε πάνω από $11 εκατ.

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα καινοτόμο έργο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της εξόρυξης Bitcoin. Με τις θετικές προβλέψεις τιμής για το Bitcoin, ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται στη διαδικασία της εξόρυξης, προκειμένου να κερδίσει δωρεάν κρυπτονομίσματα.

Ωστόσο, η παραδοσιακή εξόρυξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον καθένα, αφού απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό με μεγάλο κόστος, καθώς και πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε κατανάλωση ενέργειας. Κάτι που πλέον αλλάζει, με τον μηχανισμό stake-to-mine, το οποίο δίνει την ευκαιρία ακόμη και σε μικροεπενδυτές, να επωφεληθούν από την εξόρυξη στο cloud.

stake-to-mine

Ειδικότερα, ένας ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μερικά κρυπτονομίσματα BTCMTX και να τα ποντάρει στο συμβόλαιο του staking, κερδίζοντας μονάδες εξόρυξης. Οι μονάδες αυτές μπορούν να ανταλλαχθούν για περισσότερη ισχύ εξόρυξης, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερες ανταμοιβές. Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, ένας επενδυτής μπορεί να επωφεληθεί από μια ετήσια απόδοσης της τάξεως του 60%.

Κάτι που όπως είναι λογικό, έχει προσελκύσει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, οδηγώντας σε μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, το Bitcoin Minetrix μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια. Παράγοντας που οδηγεί αρκετούς αναλυτές στο συμπέρασμα ότι η τιμή του BTCMTX θα μπορούσε εύκολα να δεκαπλασιαστεί μέσα στον 2024.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα