Ελλάδα

Σοκ στα Δωδεκάνησα: Μητέρα καταγγέλλει την ανήλικη κόρη της και τον φίλο της ότι προσπάθησαν να την σκοτώσουν


Μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε σε νησί των Δωδεκανήσων με «πρωταγωνιστές» δύο ανήλικους βλέπει το φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία που έγινε από μια γυναίκα, παρολίγον θύμα τους. 

Οι διωκτικές αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία μιας μητέρας για απόπειρα δολοφονίας της (με δηλητηρίαση) από την 13χρονη κόρη της μαζί με τον 15χρονο φίλο της.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το ζευγάρι των ανηλίκων επιχείρησε να δηλητηριάσει την γυναίκα με ποντικοφάρμακο στο τσάι της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 13 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα μικρού νησιού κοντά στη Ρόδο, παρουσιάστηκε μια γυναίκα και κατήγγειλε ότι η 13χρονη κόρη της μαζί με τον 15χρονο φίλο της, ο οποίος την καθοδηγούσε, προσπάθησαν να την δηλητηριάσουν.

Όπως φέρεται να είπε στην αστυνομία της πρόσφερα τσάι και γλυκό στα οποία είχαν ρίξει άγνωστη ουσία. Η γυναίκα, έχοντας γνώση των προθέσεων τους, αφού είχε διαβάσει μηνύματα του 15χρονου προς την κόρη της, δεν κατανάλωσε το τσάι και το γλυκό, αλλά έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του νησιού σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε συνδυασμό με διατάξεις περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων, η οποία έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Ρόδου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις