Αγορές

Κρυπτονομίσματα: Τι να περιμένουμε για το 2024 από τα crypto


Καθώς οδεύουμε προς το 2024, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι έτοιμη για σημαντικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να αναδιαμορφώσουν το τοπίο με θετικό τρόπο.

Κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα των crypto βρίσκονται στο κατώφλι, με τους να αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Ειδικότερα, δύο από τα βασικότερα γεγονότα που αναμένονται για τις αρχές το νέου έτους είναι η έγκριση των Spot Bitcoin ETFs από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) και το προγραμματισμένο Bitcoin Halving. Γεγονότα που θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και θα προσφέρουν νέες επενδυτικές ευκαιρίες.

Μάλιστα δύο κρυπτονομίσματα τραβούν την προσοχή ολόκληρης της κοινότητας, χάρη στις τεράστιες προοπτικές τους γα το 2024 και συγκεκριμένα το Bitcoin ETF Token (BTCETF) και το Meme Kombat (MK).

Αγορά Bitcoin ETF

Spot Bitcoin ETFs και έγκριση από την SEC

Ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα στον χώρο της κρυπτογράφησης είναι η πιθανή έγκριση των Spot Bitcoin ETFs από την SEC. Ενώ ο ρυθμιστικός φορέας έχει ήδη εγκρίνει τα Bitcoin futures ETFs, η έγκριση των spot ETFs θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον χώρο. Τα Spot ETFs παρακολουθούν άμεσα την τρέχουσα τιμή του Bitcoin, καθιστώντας τα πιο στενά συνδεδεμένα με το κρυπτονόμισμα.

Ειδικότερα, τα ETF προσφέρουν έναν πιο άμεσο και ασφαλή τρόπο για έμμεση επένδυση στο Bitcoin χωρίς την ανάγκη για κατοχή κρυπτονομισμάτων σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Η αύξηση στη συμμετοχή των ETFs θα μπορούσε να συμβάλει σε μεγαλύτερη ρευστότητα και σταθερότητα στην αγορά.

Bitcoin Halving

Προγραμματισμένο περίπου κάθε τέσσερα χρόνια, το Bitcoin halving είναι ένα γεγονός που έχει βαθύ αντίκτυπο στην προσφορά και στην τιμή του Bitcoin. Κατά τη διάρκεια ενός halving, η ανταμοιβή που λαμβάνουν οι miners για την επικύρωση των συναλλαγών εξόρυξης, μειώνεται στο μισό. Αυτός ο μηχανισμός σπανιότητας είναι ενσωματωμένος στο πρωτόκολλο του Bitcoin και έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τον πληθωρισμό.

Το επόμενο halving του Bitcoin αναμένεται το 2024, και ιστορικά, αυτά τα γεγονότα έχουν συνδεθεί με σημαντικές αυξήσεις των τιμών του. Καθώς η προσφορά νέων Bitcoins που εισέρχονται στην αγορά μειώνεται, η υπάρχουσα προσφορά γίνεται σπανιότερη, οδηγώντας δυνητικά σε αύξηση της ζήτησης και της τιμής του.

Bitcoin Halving

Μεγαλύτερη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων

Η τάση για αυξημένη υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία το 2024. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες ενσωματώνουν τα κρυπτονομίσματα στις δραστηριότητές τους. Η αυξανόμενη αποδοχή των πληρωμών με κρυπτονομίσματα από κορυφαίες επωνυμίες σίγουρα θα οδηγήσει σε μια θετική πορεία των crypto και το επόμενο έτος.

Κρυπτονομίσματα με μεγάλες προοπτικές για το 2024

Δύο νέα κρυπτονομίσματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της αγοράς crypto, με τη ζήτηση κατά το στάδιο του presale ολοένα και να αυξάνεται. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν σε τιμή, ωστόσο οι 2 αυτοί υποψήφιοι παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες:

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

BTCEFT

Το BTCETF ξεχωρίζει ως ένα κρυπτονόμισμα με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης το 2024. Συνδεδεμένο με την τύχη του Bitcoin και την αναμενόμενη έγκριση των spot Bitcoin ETFs, το BTCETF ενσωματώνει έναν αποπληθωριστικό μηχανισμό με βάση σημαντικά ορόσημα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ορόσημα τα οποία θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2024 και θα οδηγήσουν στη συνολική μείωση της διαθεσιμότητας BTCETF κατά 25%, όπως επίσης και στην εξάλειψη του φόρου πώλησης με τον οποίο ξεκινάει το crypto coin αυτό.

Επιπλέον, το Bitcoin ETF Token προσφέρει και δυνατότητες πονταρίσματος μέσω συμβολαίου staking, προκειμένου να προσφέρει παθητικό εισόδημα στους επενδυτές που θα το αξιοποιήσουν.

Αγορά Bitcoin ETF

Meme Kombat (MK)

MK

Το Meme Kombat (MK) πραγματοποιεί επίσης μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, έχοντας συγκεντρώσει  πάνω του όλα τα βλέμματα των επενδυτών σε meme coins. Ειδικότερα, το Meme Kombat αξιοποιεί έναν σχεδιασμό ο οποίος επιτρέπει στους επενδυτές να στοιχηματίζουν σε μάχες με δημοφιλείς χαρακτήρες meme.

Έτσι, συνδυάζοντας την διασκέδαση με τα memes και τις δυνατότητες για σημαντικά κέρδη, το Meme Kombat αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε.

Αγορά Meme Kombat
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα