Επιχειρήσεις

Νέο ξεκίνημα για την Intrasoft υπό την σκέπη του Netcompany Group


Αλλάζοντας όνομα και εταιρική ταυτότητα, η Intrasoft του ομίλου Κόκκαλη που εξαγοράστηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τη δανέζικη Netcompany Group, επιχειρεί νέο ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά, όπου κατέχει ήδη ηγετική θέση στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ΙΤ

Με τη νέα επωνυμία "Netcompany-Intrasoft", φιλοδοξεί να συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της στους κόλπους του δανέζικου ομίλου, να διευρύνει τα μερίδια της σε τομείς όπου δραστηριοποιείται και να ανοίξει νέες αγορές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση,  η Netcompany-Intrasoft πρωτοπορεί ήδη στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και παράλληλα αξιοποιεί με στοχευμένες λύσεις τις μοναδικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Fund - RRF) της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το νέο λογότυπο, το νέο όνομα και η νέα εταιρική ταυτότητα σηματοδοτούν τη νέα εποχή για την εταιρεία καθώς και τη δέσμευσή της για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με πελάτες και συνεργάτες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Netcompany Group που  εξαγόρασε την Intrasoft International τον Νοέμβριο, επιδιώκει να δημιουργήσει τον επόμενο ευρωπαϊκό ηγέτη στον τομέα της πληροφορικής, με περισσότερους από 6.500 εργαζομένους υψηλών δεξιοτήτων και μια ευρεία παρακαταθήκη μεγάλων έργων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft Αλέξανδρος Μάνος, σχολίασε: «Το νέο όνομα και η νέα εταιρική ταυτότητα, σε συνδυασμό με το ανανεωμένο μας όραμα, αποτελούν τα σημεία εκκίνησης μιας νέας εποχής για εμάς, ως μέλος του Ομίλου της Netcompany. Η πολύ μεγάλη μας εμπειρία, οι κοινές μας φιλοδοξίες, αλλά και η συμπληρωματικότητα των προϊόντων, υπηρεσιών και της γεωγραφικής μας κάλυψης, με κάνουν πιο περήφανο και αισιόδοξο από ποτέ για το μέλλον της εξαιρετικής ομάδας μας. #WeAreNetcompanyIntrasoft!».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα