ΕΥΖην

Οι καθημερινές μας αγορές μόλις έγιναν "προσωπικές"!


Άλλη μία «εικόνα από το μέλλον», που υλοποιεί στο παρόν η ΑΒ Βασιλόπουλος

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι «κάθε πελάτης είναι μοναδικός». Τώρα όμως η φιλοσοφία αυτή γίνεται πράξη στις καθημερινές αγορές. Γιατί όταν η ΑΒ Βασιλόπουλος λέει ότι μπορεί να φροντίζει «προσωπικά» τον κάθε έναν από τα 2,5 εκατομμύρια πελάτες της, το εννοεί! 

Κι επειδή οι αγορές είναι «προσωπική υπόθεση»... το δοκιμάσαμε. Ως γράφουσα αυτό το κείμενο, θα σας μιλήσω για τη δική μου εμπειρία:

Έχοντας ήδη την κάρτα AB Plus, τη συνέδεσα –από τον υπολογιστή του γραφείου- με τον λογαριασμό που ήδη είχα στο ab.gr. Δεν χρειάστηκα ούτε δύο λεπτά για να το κάνω αυτό, αφού απλώς συμπλήρωσα τον αριθμό της κάρτας μαζί με τις προτιμήσεις επικοινωνίας μου για τη λήψη των αποκλειστικών προσφορών και ενημερώσεων και... αυτό ήταν! 

Λίγες μέρες μετά, έλαβα στο email μου το AB Plus Newsletter με 6 αποκλειστικές προσφορές, μόνο για εμένα, με επιπλέον AB plus πόντους για την κάρτα μου! Και όντως, αφορούσαν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου και τις αγοραστικές προτιμήσεις μου. 

Με ένα κλικ από το λογαριασμό μου στο ab.gr, ενεργοποίησα τις προσφορές για τα δύο από αυτά τα προϊόντα, που ήθελα να αποκτήσω την ίδια ημέρα. Επιστρέφοντας από το γραφείο, πέρασα από το κατάστημα ΑΒ της περιοχής μου και τα πήρα. 

Απλά αγοράζοντας τα δύο αυτά προϊόντα, κέρδισα περισσότερους πόντους στην κάρτα μου AB Plus, λαμβάνοντας και ενημέρωση στην απόδειξη των αγορών με τους πόντους που συγκέντρωσα. Με τους πρόσθετους αυτούς πόντους συμπλήρωσα πολύ πιο γρήγορα τους 200 πόντους στην κάρτα μου και έτσι, έλαβα αμέσως και την επιταγή έκπτωσης €6.

AB προσωπικές προφορές και πόντοι

Στο εξής, λαμβάνω τις νέες μου προσφορές κάθε 15 ημέρες στο email μου, αλλά τις βλέπω και απευθείας από το λογαριασμό μου στο ab.gr. Ταυτόχρονα, από το λογαριασμό μου μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά τους πόντους μου στην κάρτα AB Plus και τους πόντους που υπολείπονται για την επόμενη επιταγή έκπτωσης των 6€.  

Προσωπικά οφέλη για όλους

Στην δική μου περίπτωση, είμαι κάτοχος της κάρτας πολλά χρόνια και απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προνόμια της AB Plus. Αλλά η δυνατότητα να λαμβάνω προσωπικές προσφορές είναι κάτι νέο και καινοτόμο. Είναι επιπλέον όφελος, πραγματικά «μόνο για εμένα»! 

Όμως, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει ακόμη την κάρτα AB Plus και λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο AB app, είναι πολύ εύκολο να μπει στον «κόσμο της AB Plus» για να απολαύσει όλα τα προνόμια και τα δικά του προσωπικά οφέλη. 

Ορίστε πώς:

AB Plus προνόμια

1.    Σε περίπτωση που θέλουμε να εκδώσουμε νέα κάρτα σε φυσική ή/και ψηφιακή μορφή: δημιουργούμε λογαριασμό μέσα από το ab.gr ή το AB app, δηλώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία  και εκδίδουμε τη δική μας κάρτα AB Plus ή εναλλακτικά επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα AB και εκδίδουμε νέα κάρτα επιλέγοντας εγγραφή από το kiosk AB Touchpoint.

ή αν ήδη έχουμε κάρτα ΑΒ Plus: δημιουργούμε λογαριασμό μέσω του ab.gr ή του νέου AB app και τη συνδέουμε ή κάνουμε εγγραφή μέσω της ειδικής ενότητας των kiosks ΑΒ Touchpoint καταστημάτων και έτσι δημιουργούμε λογαριασμό με την κάρτα μας. 

2.    Από το λογαριασμό μας μέσω του ab.gr ή του νέου AB app πηγαίνουμε στην ενότητα My AB, στη “Διαχείριση Λογαριασμού”, στις “Προτιμήσεις επικοινωνίας ” και ενεργοποιούμε τις σχετικές επιλογές. 

3.    Όποτε είναι διαθέσιμες,  βλέπουμε τις προφορές μας από το My AB στην ενότητα “οι προσφορές μου”.

4.    Ενεργοποιούμε τις προσφορές που θέλουμε με ένα κλικ.

5.     Αγοράζουμε τα είδη που επιλέξαμε μέχρι την ημερομηνία λήξης της προσφοράς, είτε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, κερδίζοντας επιπλέον πόντους.


Καλές & έξυπνες αγορές με την AB Plus! Γιατί τα ψώνια στην ΑΒ μόλις έγιναν «προσωπικά».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις