ΕΥΖην

Πρόγευση από το live album των Steve Miller Band


Στις 14 Μαΐου κυκλοφορεί το live album "Steve Miller Band Live! Breaking Ground: August 3, 1977".

Ως πρόγευση το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα μια εκδοχή του "Shu Ba Da Du Ma Ma Ma Ma".

Ο Miller είπε για τη συναυλία: «Αυτό το show του Αυγούστου του 1977 στο Cap Center του Landover στο Μέριλαντ, έχει την μπάντα ακριβώς στο κορυφαίο σημείο της μετά το (άλμπουμ) The Joker· και ανάμεσα στο Fly Like an Eagle (το στούντιο άλμπουμ του 1976) και το Book of Dreams (το στούντιο άλμπουμ του 1977), μια σειρά επιτυχιών... Αποφασίσαμε να το πούμε Breaking Ground επειδή αυτό ακριβώς κάναμε».
 
Στην όλο ενέργεια και ραφιναρισμένη ερμηνεία του "Shu Ba Da Du Ma Ma Ma Ma"{ που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Steve Miller Band είναι κουτσουρεμένη η αρχική εκδοχή του τραγουδιού το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Joker του 1973.
 
Το live άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά αλλά και σε CD και LP, με κείμενο από τον συνεργάτη του Rolling Stone, τον David Fricke, ο οποίος έγραψε για το συγκρότημα την εποχή της συναυλίας: «Ήταν στο τέλειο σταυροδρόμι ψυχεδελικού ζήλου και prog pop τεχνουργίας ενώ παρέμεναν πιστοί στην πρώτη αγάπη του Miller, τα μπλουζ».
 
Επιπροσθέτως, μέσω του «Coda Collection» streaming του Amazon Prime Video, θα μεταδοθεί το βίντεο της πλήρους συναυλίας του Αυγούστου του 1977.

Διαβάστε επίσης