ΕΥΖην

St. Vincent, Beck και άλλοι στο album του Paul McCartney “III Imagined”


Τους St. Vincent, Beck, Phoebe Bridgers, Anderson Paak και άλλους έχει «επιστρατεύσει» ο Paul MacCartney για το “III Imagined”, ένα album με νέες ερμηνείες και remixes.

Το LP πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου και ο McCartney προσέφερε πρόγευση, δίνοντας στη δημοσιότητα ερμηνεία του "The Kiss of the Venus" από τον τραγουδιστή Dominic Fike.

Στο LP συμμετέχουν επίσης οι Josh Homme, Blood Orange, Khruangbin, Damon Albarn, 3D RDN (των Massive Attack) και Ed O’ Brien – με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο EOB που χρησιμοποιεί στη σόλο καριέρα του – (των Radiohead).

Οι Beck («Find My Way»), Khruangbin («Pretty Boys») και Bridgers («Seize the Day») εμφανίζονται σε τραγούδια του ιδίου του McCartney που περιλαμβάνονται στο LP ενώ οι St. Vincent, Blood Orange, EOB, .Paak, 3d RDN, and Albarn συνεισφέρουν ρεμίξ και οι Homme («Lavatory Lil») και Fike δικές τους ερμηνείες.

Επίσης, στη μη ψηφιακή έκδοση του LP περιλαμβάνεται – ως μπόνους – ένα ρεμίξ του «Long Tailed Winter Bird» με τον ηθοποιό και DJ Idris Elba.
 
Τον Νοέμβριο του 2021, ο Macca θα εκδώσει το δίτομο «The Lyrics: 1956 to the Present».

Διαβάστε επίσης