ΕΥΖην

The Munsters: O Rob Zombie ξαναδημιουργεί την έπαυλη της σειράς για τις ανάγκες της ταινίας του


Ο Rob Zombie είναι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Munsters και φροντίζει να αποτυπώσει το "τρομακτικό" κλίμα της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1060, στην οποία βασίζεται.

Ο σκηνοθέτης κατασκευάζει μια νέα έπαυλη Munsters, πιστή αντιγραφή της κατοικίας της κωμικής σειράς, γνωστής ως 1313 Mockingbird Lane από τα θεμέλια, στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δημιουργός ταινιών δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο της εργασιών ανέγερσης της κατοικίας στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας:

«Ενημέρωση: Το συνεργείο εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει το 1313. Όπως μπορείτε να δείτε, το εμβληματικό σπίτι αρχίζει να αναδύεται. Αυτή η ταλαντούχα ομάδα ξυλουργών και ελαιοχρωματιστών προσπαθεί να αναδημιουργήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια τέλεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα. #themunsters #robzombie #budapesthungary.»
 
Όπως σημειώνει το τελευταίο hashtag, η ταινία γυρίζεται στη Βουδαπέστη.

Ο Zombie επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι έγραφε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία Munsters για την Universal Pictures.

Ο τραγουδιστής της metal, ο οποίος είναι όλη του τη ζωή θαυμαστής της τηλεοπτικής κωμικής σειράς, έγραψε τότε: «Οι φήμες είναι αληθινές! Το επόμενο κινηματογραφικό μου έργο θα είναι αυτό που κυνηγούσα 20 χρόνια The Munsters ! ».
 
Το αυθεντικό σπίτι της σειράς είχε αναμορφωθεί, ώστε να είναι λιγότερο ανατριχιαστικό, σε χώρο των Universal Studios και χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Desperate Housewives.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα