ΕΥΖην

"Top Boy": Συζητήσεις με το Netflix για spin-off της σειράς


Σε συζητήσεις με το Netflix για ένα πιθανό spin-off της διάσημης βρετανικής σειράς "Top Boy" βρίσκεται ο δημιουργός της, Ρόναν Μπένετ (Ronan Bennett).

Μιλώντας στο BBC Radio 5 (μέσω Deadline), ο Μπένετ δήλωσε ότι το spin-off θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα της Jaq Lawrence, την οποία υποδύθηκε η Τζάσμιν Τζόμπσον (Jasmine Jobson).

«Μιλάμε με το Netflix για ένα spin-off, το οποίο θα είναι γύρω από την Jaq, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αστειεύτηκε ότι το Netflix «μάλλον θα θυμώσει που το ανέφερα».

Και συμπλήρωσε: «Έχω μάθει, μέσα από την πικρή εμπειρία μου, να μην μιλάω πολύ για σειρές που θα γίνουν στο μέλλον. Απλά δεν ξέρεις πότε θα γίνουν. Και στην πραγματικότητα οι περισσότερες σειρές που αναπτύσσονται τελικά δεν βγαίνουν. Μπορεί να γράψεις το σενάριο και για οποιονδήποτε λόγο να μην γίνουν. Έτσι καταλήγεις να φαίνεσαι λίγο ανόητος, επειδή το ανέφερες. Αλλά έχω ελπίδες ότι αυτό θα τα καταφέρει».

Ο Μπένετ πρόσθεσε επίσης, ότι γίνονται συζητήσεις και για μια prequel σειρά του "Top Boy" και για θεατρικό μιούζικαλ, αν και όλες είναι σε πολύ πρώιμα επίπεδα.

Σημειώνεται ότι το "Top Boy" είναι μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές όλων των εποχών στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Άσλεϊ Γουότερς (Ashley Walters) και Κέιν Ρόμπινσον (Kane Robinson).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα