Επιχειρήσεις

Attica Bank: Προσφορές από «επενδυτές εγνωσμένου κύρους» για την ΑΜΚ -Πηγαίνουν πίσω τα warrants


Την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της διαπιστώνει η Attica Bank, ανακοινώνοντας ότι «έλαβε εμπιστευτικές επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μη δεσμευτική βάση, από επενδυτές εγνωσμένου κύρους». Δεν διευκρινίζει πάντως πόσοι και ποιοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν προσφορές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας συνεδρίασε χθες το απόγευμα για να εξετάσει τις προφορές, αλλά δεν υπεισήλθε στην ουσία του θέματος. Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι η τράπεζα «με την υποστήριξη των συμβούλων της θα προβεί σε έλεγχο, περαιτέρω διευκρίνιση και αξιολόγηση των μη δεσμευτικών προσφορών και των επιμέρους στοιχείων τους, προκειμένου να σχεδιαστεί η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Ούτως ή άλλως  η προετοιμασία και οι διαδικασίες της ΑΜΚ πηγαίνουν πίσω, επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμη το ενημερωτικό δελτίο  για την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των warrants, που θα μετατραπούν εν συνεχεία σε μετοχές. Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να προηγηθούν για να προχωρήσει η ΑΜΚ.

Εν αναμονή έγκρισης του ενημερωτικού δελτίου, το ΔΣ της τράπεζας αποφάσισε χθες να ανασταλεί η εισαγωγή των warrants στην αγορά και η διαπραγμάτευση τους, που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα