Ταυτοποιήθηκαν από τις γερμανικές αρχές δύο ύποπτοι που συνδέονται με την επίθεση με drones στην Λειψία τον προηγούμενο μήνα.
Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι έχουν εντοπίσει τους δύο υπόπτους που φέρονται να συνδέονται με την επίθεση με drones. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν Λευκορώσο και για έναν Ρώσο με λετονικό διαβατήριο.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Ντόμπριντ ανέφερε ότι η απόπειρα επίθεσης σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε επαγγελματικά. Ο Ντόμπριντ επισήμανε επίσης ότι είχε «υψηλό βαθμό τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και σημαντική οργανωτική προσπάθεια».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόπειρα επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στις αρχές Αυγούστου αποκάλυψε το «γνωστό μοτίβο των υβριδικών ρωσικών προϊόντων στην Ευρώπη».