Αγορές

Βουλιάζουν οι μετοχές του Κόκκαλη, λόγω ζημιών της Intracom


Τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα εξαμήνου (διεύρυνση ζημιών) που ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος Intracom, προκαλούν μεγάλη πτώση των μετοχών της.εισηγμένης μητρικής εταιρείας, των θυγατρικών της και άλλων εταιρειών του ομίλου Κόκκαλη

Η μετοχή υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 11,5%, με ασυνήθιστα μεγάλο όγκο συναλλαγών. Μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει χέρια 1,2 εκατ. μετοχές. Νωρίτερα υποχωρούσε μέχρι -13,5%.

Ισχυρές πιέσεις δέχεται και η μετοχή της θυγατρικής Intrakat, που εμφάνισε ζημίες στο εξάμηνο. Αυτή την ώρα χάνει  5,2%. Πιέζεται επίσης η Intralot (-7,8%), που ανήκει στον όμιλο Κόκκαλη αλλά δεν συνδέεται μετοχικά με την Intracom.

Η μετοχή της εταιρείας Κέκροψ, στην οποία έχει μεγάλη συμμετοχή η Intrakat, υποχωρεί κατά 2,3%

 Επισημαίνεται ότι η μετοχή της Intracom βρέθηκε επί πολλούς μήνες σε σταθερή ανοδικά τροχιά και μέσα στο δεκάμηνο Νοεμβρίου -Αυγούστου η τιμή της υπερτετραπλασιάστηκε, ανεβαίνοντας από τα 0,61 στα 2,56 ευρώ. Τις τελευταίες εβδομάδες διολισθαίνει με αργό ρυθμό, προφανώς ενόψει γνωστοποίησης αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η διοίκηση του ομίλου διαβεβαιώνει ότι η επιδείνωση των αποτελεσμάτων είναι"παροδική" και ότι δεν αντανακλά επ'ουδενί τη δυναμική και τις προοπτικές της Intracom  και των θυγατρικών της.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα