Αγορές

Νέο χτύπημα από τον άνθρωπο που ξεσκέπασε την Folli!


Άλλη μια σοβαρή περίπτωση εταιρικής απάτης, μεγαλύτερη από αυτή της Folli Follie, πρόκειται να αποκαλύψει στις 3 Δεκεμβρίου ο Γκάμπριελ Γκρέγκο.

Όπως γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter ο Γουίτνεϊ Τίλσον, διοργανωτής της νέας ημερίδας της KaseLearning για το short selling, "ο Γκάμπριελ Γκρέγκο αποκάλυψε την απάτη του 1 δισ. ευρώ στην Folli Follie στο τελευταίο μας συνέδριο για το shorting -η διαπραγμάτευση της μετοχής ανεστάλη λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα. Ο Γκάμπριελ επιστρέφει στην ημερίδα μας στις 3 Δεκεμβρίου και θα αποκαλύψει μια ακόμη πιο μεγάλη απάτη, που προσφέρεται περισσότερο για επενδυτικές κινήσεις".

Στο μήνυμα δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται και πάλι για μια ελληνική εταιρεία, όπως οι Globo και Folli Follie, τις οποίες έχει "χτυπήσει" ως τώρα ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων QCM. Πιθανότατα, πάντως, πρόκειται για εταιρεία άλλης χώρας, αφού είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς ότι μπορεί να υπάρχει ελληνική εισηγμένη μεγαλύτερη από την Folli Follie, η οποία να εμπλέκεται σε τόσο σοβαρή απάτη.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα