ΕΥΖην

Phygital η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, 11-16 Φεβρουαρίου


Το επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 ανακοίνωσε το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής και η IMG.

Τα shows θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου και θα είναι συνδυασμός παραδοσιακών επιδείξεων μόδας και ψηφιακών παρουσιάσεων, δηλαδή ο θεσμός θα έχει phygital μορφή.

 Γνωστοί σχεδιαστές μόδας και brand όπως οι Michael Kors, Tom Ford, Telfar και Coach και αναδυόμενα ταλέντα όπως η Elena Velez και η Alexandra O' Neal (Markarian), αναμένεται να συμμετάσχουν, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του στη φυσική και διαδικτυακή σκηνή.

Με τα κρούσματα της Όμικρον να αυξάνονται, τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για όλα τα ζωντανά shows είναι αυστηρά. Απαιτούνται χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ισχύουν περιορισμοί στον αριθμό των καλεσμένων.

Ο Στίβεν Κολμπ, διευθύνων σύμβουλος του CFDA δήλωσε στο Vogue:

«Η αμερικανική βιομηχανία μόδας έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Καθώς η παραλλαγή Όμικρον συνεχίζει να δημιουργεί προκλήσεις σε κάθε επίπεδο, ανυπομονώ να δω τους τρόπους με τους οποίους οι σχεδιαστές συνεχίζουν να παρουσιάζουν τις συλλογές τους με δημιουργικούς, καινοτόμους τρόπους, με γνώμονα την ασφάλεια όλων των ενδιαφερόμενων μερών της Εβδομάδας Μόδας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα